Skibåt til Sauda

Ekstra avgang Skjærtorsdag. Sikre deg plass allerede nå!

OBS! Vi gjør oppmerksom på at dersom vi ikke har mottatt nok forhåndsbestillinger for påskehelgen lørdag 31. mars og søndag 1. april innen kl. 10:00 onsdag 28. mars kan vi måtte kansellere avgangene. Dersom det blir garantert avgang, vil du kunne bestille billetter frem til kl. 19:00 på rodne.no dagen før avreise.

Bli med båten til fjells! Skibåten fra Stavanger til Sauda går lørdager og søndager i vinter. Dropp glatte bilveier til fordel for en rask og avslappende sjøreise til et av Sørvestlandets beste skianlegg! Vi tar deg til Sauda skisenter hver helg bakkene er åpne.

Sauda har fem skitrekk som kan ta 5.200 personer til fjells i timen, et 200 meter langt skibånd, bakketraseer på opptil 5,5 kilometer, barnebakke, snowboardpark, preparerte langrennsløyper, skiutleie, instruktører, skishop og kafé.

Hos oss kjøper du båt, buss og heiskort i en og samme pakke – enkelt, behagelig, kjapt og trygt. Skibåten til Sauda er den perfekt start og slutt på en herlig skidag. Så spenn på deg skia og ta båten til fjells!

  

Bestilling

Avgangstider
Lørdag og søndag
08:00 – Skagenkaien, Stavanger
08:40 – Judaberg

Retur med buss fra Sauda skisenter til båten kl 16:00. Ankomst Stavanger ca. kl 18:30.

Priser 2017/2018 (inkl. båt, buss og heiskort)
Voksen – kr 730,-
Barn (7-15 år)/student – kr 650,-
Barn u/7 år – kr 450,-

VIKTIG INFORMASJON!
Det må være minimum 15 passasjer for å gjennomføre turen.
Vi gjør oppmerksom på at dersom vi ikke har mottatt nok forhåndsbestillinger innen fredag kl. 14:00 kan vi måtte kansellere avganger for helgen. Dersom det garantert blir avgang, vil du kunne bestille billetter frem til kl. 19:00 på rodne.no dagen før avreise. Du vil alltid finne siste nytt om skibåten på vår Facebookside Skibåten Rødne.

Dersom man ønsker tur/retur på ulike dager må bestilling for begge dager gjøres på rodne.no. Send oss en e-post til mail@rodne.no med dine bestillingsnummer innen fredag kl 14:00 slik at vi kan informere mannskap om at du kun reiser en vei. Full pris gjelder for begge dager.

Følg med på saudaskisenter.no for oppdatert informasjon om åpningstider, vær og føre.

BILLETTKATEGORIER SKIBÅT TIL SAUDA

Barn: Rabatt for barn f.o.m. 7 t.o.m. 15 år og for barn under 7 år.

Student: Studenter til og med 30 år, som kan vise gyldig legitimasjon. Merk: Som legitimasjon godtas: Legitimasjonskort utskrevet av skolen, universitetet eller høyskolen samt kvittering for betalt studieavgift.

Facebook_web

Se vår film her: