Fjordcruise Bergen-Mostraumen

Opplev dyp fjord, bratte fjell, friske fosser og stri strøm! På denne spektakulære turen fra Bergen tar vi deg inn i den 27 kilometer lange Osterfjorden i Hordaland. Innerst i den dype fjorden ligger Modalen, som med sine få hundre innbyggere er den nest minste kommunen i Norge. Underveis smalner fjorden til mellom stupbratte fjellsider. Vi styrer trygt gjennom den grunne og strie Mostraumen, og møter fossefall som kan gi en riktig så frisk dusj i ansiktet når vannføringen er stor! Vi stopper ved en foss for å smake på det kalde fjellvannet før vi snur i Modalen og tar samme tur tilbake gjennom det storslåtte landskapet.

På dager hvor is på fjorden gir redusert fremkommelighet vil det bli kjørt en alternativ rute. Mannskapet vårt vil tilpasse turen på best mulig måte slik at du fremdeles vil få oppleve fjord, vakre fjell og flott vinterlandskap.

Våre moderne og komfortable båter har soldekk og kiosk.
Om bord er det guiding på flere språk.

Ingenting slår de lange, lyse kveldene om sommeren, spesielt ikke på fjordcruise med oss. Prøv vårt vakre, minneverdige kveldscruise på fjorden! Fjordcruise Bergen-Mostraumen går daglig hele året! I juli og august kan du i tillegg nyte fjorden på kveldstid, når vi kaster loss fra Zachariasbryggen kl. 18:00 torsdag, fredag og lørdag.

 

Se kart over avreisested her.
Se turinformasjon og kart over turen i pdf her.

Bestilling
Reisende med spesielle behov bes ta kontakt med oss på mail@rodne.no for bestilling. 

Avgangstider 2018
Januar og februar | Daglig kl 10:00. Ekstra: lørdag og søndag kl 14:00
Mars**-desember* | Daglig kl 10:00 og kl 14:00
Juli og august | Torsdag-lørdag kl 18:00
** Ingen avgang kl. 14:00 man-fre i perioden 1.-9. mars.
* Ingen avgang 24. og 25. desember.

Priser
Voksne – fra kr 550,-
Barn – kr 350,-
Familie – fra kr 1 500,-

Bergenskortet gir 20 % rabatt på voksen- og barnebillett. Legg inn bergenskort i feltet for rabattkode når du bestiller på rodne.no. Vær oppmerksom på at Bergenskort må fremvises til våre mannskap ved ombordstigning. 

BILLETTKATEGORIER FJORDCRUISE BERGEN-MOSTRAUMEN

Barn: Rabatt for barn f.o.m. 4 t.o.m. 15 år. Barn under 4 år sammen med foresatte reiser gratis, men trenger også plassreservasjon.

Familiebillett: Gjelder for 2 voksne og inntil 4 barn.

Gruppe: 15 % rabatt på ordinær voksenbillett når minst 15 voksne reiser sammen og løser felles billett. Grupperabatten gjelder kun ved kjøp av billetter på rodne.no. Det er ikke mulig å legge til reisende etter at bestillingen er gjennomført for å oppnå grupperabatt for disse. Rabatterte billetter kan ikke kombineres med andre rabatter.

Ledsager: Ledsagere for personer med spesielle behov reiser gratis ved å fremvise ledsagerbevis. Ordinær pris gjelder for personen med spesielle behov.

Billett kan kjøpes på rodne.no. Selges også på Turistinformasjonen og ved landgangen før avgang.

Turoperatør/agent?
Kontakt oss på agent@rodne.no for bestilling.