Reisevilkår

Vårt mål er at du som kunde skal få en god opplevelse på våre turer.

Bestilling og betaling
Billetter for noen av våre turer bestilles online på vår hjemmeside. Billetter til fjordcruise selges også ved landgangen før avgang, samt hos Turistinformasjonen i Stavanger og Bergen. På Fjordcruise Lysefjorden & Preikestolen anløpes også Lysefjordsenteret ved forhåndsbestilling på rodne.no. På en del av våre turer må det være minimum 15 personer for å gjennomføre turen.

Reservasjonen er gyldig frem til 20 minutter før avgang. Hvis de reisende ikke har gitt seg til kjenne til mannskap/billettør blir reservasjonen frigitt for salg. Senest oppmøte er 20 minutter før avgang.

Følgende billettkategorier kan bestilles og betales på internett:

  • Ordinær voksen, barn, student, familiebillett og grupper.

Ved nettbetaling sendes reisedokumentet på e-post etter at betalingen er gjennomført.
En utskrift av reisedokumentet og legitimasjon skal fremvises ved ombordstigning. De reisende bes ta kontakt med mannskap/billettør. Husk å medbringe gyldig legitimasjon ved kjøp av rabatterte billetter.

Personopplysninger og kortdata vil ikke bli lagret. Disse brukes kun til administrasjon av bestilling og betaling. Mail-adresser nyttes ikke til direkte markedsføring (nyhetsbrev o.l.) uten at dette er godkjent av kunde.

Rødne Trafikk AS, org.nr. 982 947 863 er ansvarlig for transaksjonene som blir gjort gjennom denne bookingsiden.

Avbestilling
Billetter kjøpt hos Rødne: All avbestilling må skje skriftlig til mail@rodne.no. Vennligst oppgi navn og bookingnummer for evt. tilbakebetaling.

Billetter kjøpt hos en av våre samarbeidspartnere: For refusjon av billetter, må du henvende deg direkte til de du har kjøpt billetten av. Rødne kan dessverre ikke refundere billetter som er kjøpt hos våre samarbeidspartnere.

Inntil tre dager før avgang refunderes alle betalte billetter med 100%. Etter denne fristen refunderes 100% kun ved skade/sykdom bekreftet av lege.

Billettkategorier 
Les om respektive produkter på www.rodne.no. Observer at på de turer der barn under 4 år reiser gratis, må det foretas plassreservasjon også for disse.

Rabatterte billetter kan ikke kombineres med andre rabatter.