Ofte stilte spørsmål

Fjordcruise Lysefjorden & Preikestolen 

Hvor i Stavanger går båten fra?
Båten går fra Skagenkaien i Stavanger. Se kart over avreisested her, du kan også se på kartet hvor avgangskaien er i forhold til kaien der cruiseskipene legger til. Det tar ca. 5 minutter å gå fra cruiseskipkaien til vår avgangskai.

Hvor lenge varer turen?
Turen varer i ca 3 timer fra båten går fra Stavanger til den er tilbake igjen. Dette er en rundtur hvor du oppholder deg om bord på båten hele turen.

Hvor kan jeg kjøpe billetter?
For å være garantert plass om bord på båten, må du bestille og betale på rodne.no. Turistinformasjonen i Stavanger selger et begrenset antall billetter. Resterende billetter selges om bord før avgang.

Er det mulig å få rabatt?
Under billettkategorier finner du alle priser, også de som inneholder rabatt. For mer informasjon om billettkategorier, se her.

Hvordan kan jeg betale?
Du kan betale for din billett eller kjøp i kiosken med norske kroner eller kort. Vi aksepterer alle kort unntatt American Express.

Gjelder min billett for et bestemt sete om bord? 
Nei, det er ingen faste plasser om bord. Båten har plass til alle reisende inne og det er også mulig å stå ute på dekk.

Hva må jeg ha med meg om bord på båten?
Du må ta med deg din bestillingsbekreftelse og fremvise denne til mannskapet ved ombordstigning. Dette er din billett.

Kan jeg ta med hund på turen?
Hund kan tas med inn i salongen og oppholde seg på tilvist plass under overfarten. Dette kan derimot variere noe fra gang til gang alt etter andre reisende og eventuelle allergier. Avtal mulighetene direkte med mannskap.

Er det guiding på turen?
Det er guiding på flere språk som spilles fra en CD om bord. 

Er det mulig å kjøpe noe om bord på båten?
De fleste av våre båter som gjennomfører Fjordcruise Lysefjorden & Preikestolen har kiosk om bord. Utvalget varierer fra båt til båt. Eksempel på kioskvarer: div. varm mat, brus, kaffe/te, sjokolader m.m. Vi har skjenkebevilling om bord og det selges øl og vin i kiosken. Medbrakt mat og drikke er ikke tillatt.

Er båten tilrettelagt for barnevogner/rullestoler?
Båten er tilrettelagt for barnevogn/rullestoler. Maks 1 elektrisk rullestol om gangen. Ved manuelle rullestoler flyttes passasjerene over i seter så langt dette er mulig.

Går båten innom Lysefjordsenteret?
Et stopp på Lysefjordsenteret inngår ikke i turen. Dersom du har forhåndsbestilt billetter fra Lysefjordsenteret, vil båten hente deg der og ta deg med på fjordcruiset derfra. På returen ut fra fjorden vil båten sette deg av på Lysefjordsenteret.

Er det toaletter om bord i båten?
Det er toaletter om bord på alle våre båter, også handikap toalett.

Hvor kan jeg parkere bilen i Stavanger? 
Det nærmeste parkeringshuset ligger like ved Clarion Collection Skagen Hotel Brygge (P-Valberghallen). I tillegg er det også et parkeringshus under Postkontoret i Stavanger (P-Posten). Begge er i gangavstand til Skagenkaien.

Har du andre spørsmål? Kontakt oss på mail@rodne.no eller tlf 51 89 52 70.