Fjordcruise fra Stavanger

Visste du at du i tillegg til vår velkjente fjordcruise på Lysefjorden også kan bli med oss på cruise og fottur? Da får du oppleve Preikestolen fjord og fjell på en og samme dag!

Fjordcruise Lysefjorden & Preikestolen - Året rundt
Opplev den berømte Preikestolen fra fjorden! På denne turen tar vi deg med på et herlig fjordcruise til Lysefjorden. Lysefjorden byr på fossefall, idylliske øyer og storslått natur. Opplev den «mystiske» Fantahåla, geitene som er på sommerbeite og smak det friske fjellvannet fra Hengjanefossen. Lysefjorden er en opplevelse året rundt, og alle årstider har sin sjarm. Vi har også stopp på Lysefjordsenteret på vei inn i fjorden, forhåndsbestilling er nødvendig.
…mer informasjon og bestilling

Preikestolen cruise og fottur - Mai – september
Opplev Preikestolen fra fjord og fjell! Vi tilbyr en flott kombinasjonstur der du først får se Preikestolen fra fjorden, for så å nyte utsikten fra toppen noen timer senere. På fjordcruiset (ca. 2,5 timer) får du oppleve den «mystiske» Fantahåla, Hengjanefossen, Preikestolen og storslått natur. På vei ut av fjorden slipper vi deg av på Oanes, der du blir fraktet med buss til Preikestolhytta. Her starter fotturen til Preikestolen, og turen tar ca. 2 timer hver vei. Når du er vel nede fra fjellet, fraktes du videre med buss til Tau for å ta ferjen tilbake til Stavanger. Krevende fottur som skjer på egenhånd uten guide. Husk matpakke og godt fottøy!
…mer informasjon og bestilling

Reisevilkår

Facebook_web 

Bli inspirert til å ta en tur på Lysefjorden: 

Rødne Fjord cruise timelapse from Felix André Skulstad on Vimeo.