Sommerfest på Lysefjord-Helleren

Velkommen til sommerfest på Lysefjord-Helleren!

 
Straks kveldene blir lune og lange, legger vi ut på opplevelsesrikt cruise fra Stavanger til den vakre Lysefjorden og runder av med en underholdende og smakfull aften ved det unike spisestedet Lysefjord-Helleren.

Blir du med? Ikke nøl med påmeldingen, dette er populære arrangementer – midt i blinken for firmaer og grupper som ønsker en ny vri på sin sommerfest, eller som vil ha en spesiell ramme rundt en kickoff eller teambuilding.

Før vi ankommer Lysefjorden-Helleren, som bare kan nås med båt, byr vi på fjordtur i en storslått vestlandsnatur med idylliske øyer, høye fjell og fossefall langs bratte bergsider. Du kommer aldri siden til å glemme utsikten opp til Preikestolen der den troner høyt og majestetisk over fjorden, eller gløttet du fikk inn i den sagnomsuste og mystiske Fantahålå!

I restauranten på land får du servert vår Lysefjord-Helleren Grillspesial. Til dessert kan vi friste med en spesiell buffet der hver gjest får fem eksklusive sjokolader fra Lysefjorden Sjokolade.

Og om ikke det er nok, i løpet av sommerkvelden inviterer vi deg også til å skyte på blink med pil og bue i en uhøytidelig og morsom konkurranse. Det beste laget får premie!

Det må være minst 25 påmeldte for å gjennomføre turen.

Åpne datoer for mindre grupper som deler samme båt:
onsdag 7. juni, fredag 9. juni og fredag 16. juni
fredag 18. august, lørdag 19. august og onsdag 23. august

Alt dette for kun kr 990,- per person fra Stavanger og kr 800,- per person fra Lauvvik/Oanes/Forsand!

Rødne Fjord Cruise – På fjorden siden 1956.
Telefon 51 89 52 70, e-post mail@rodne.no