…kurs & konferanse

L-HLR_firmaturer3

Lysefjord-Helleren – Lysefjorden Lysefjord-Helleren har kapasitet til 40-45 personer ved kurs & konferanse. Det dekkes i U-bord. Tilgjengelig utstyr: Projektor og fastmontert lerret.

 

 

Byrkjedalstunet_firmaturer

Byrkjedalstunet – Sirdal Byrkjedalstunet har flere lokaler hvor det største har kapasitet til 500 personer ved kurs & konferanse. Tilgjengelig utstyr: Projektor, lydanlegg, flip-over og trådløst internett.

 

 

Rica_maritim_firmaturer

 

Scandic Maritim Hotell – Haugesund
Scandic Maritim Hotell har flere konferanserom hvor det største har kapasitet til 870 personer. De har et utvalg av standard oppsett. Tilgjengelig utstyr: Projektor, lerret, flip-over, whiteboard og trådløst internett m.m.

 

 

Rosendal_fjordhotel_firmaturer

Rosendal Fjordhotel – Rosendal Rosendal Fjordhotel har flere lokaler hvor det største har kapasitet til ca 200 personer ved kurs & konferanse. De har et utvalg av standard oppsett. Tilgjengelig utstyr: Projektor, overhead, flip-over og trådløst internett.

 

 

Ryfylke_fjordhotel_firmaturer1_n

Ryfylke Fjordhotel – Sand
Ryfylke Fjordhotel har flere konferanserom hvor det største har kapasitet til 200 personer. De har et utvalg av standard oppsett. Tilgjengelig utstyr: Projektor, overhead, lerret og trådløst internett i hovedhuset.

 

Rovar_kulturhotell_firmaturer

Røvær Kulturhotell – Røvær Røvær Kulturhotell har kapasitet til 40 personer ved kurs & konferanse. Oppsett tilpasses etter gruppens størrelse. Tilgjengelig utstyr: Projektor, lerret, lydanlegg og trådløst internett.

 

 

Solstrand_hotell_firmaturer

Solstrand Hotel og Bad – Os Solstrand Hotel & Bad har flere konferanserom hvor det største har kapasitet til 200 personer. De har et utvalg av standard oppsett. Tilgjengelig utstyr: Projektor, lerret, overhead, flip-over, lydanlegg og trådløst internett.

 

HjelmelandSpa_firmaturer

Spa-Hotell Velvære – Hjelmeland Spa-Hotell Velvære har kapasitet til 120 personer ved kurs & konferanse. De har et utvalg av standard oppsett. Tilgjengelig utstyr: Projektor, lerret, lydanlegg, flip-over og trådløst internett.

 

 

Utstein_kloster_hotell_firmaturer

Utstein Kloster Hotell – Mosterøy Utstein Kloster Hotell har flere konferanserom hvor det største har kapasitet til 160 personer. De har et utvalg av standard oppsett. Tilgjengelig utstyr: Projektor, lerret, flip-over og trådløst internett.