…flere steder

Bakernes_paradis_firmaturer

Bakernes Paradis – Lauvvik
Bakernes Paradis ligger like ved porten til Ryfylke og Lysefjorden. Opplev den lokale smaksopplevelsen som er tuftet på Rogalandske råvarer og tradisjoner. Hva med en sightseeing på Lysefjorden etterfulgt av en nydelig middag?

 

Energihotellet_firmaturer

Energihotellet – Suldal
Opplev et 60-talls designhotell i naturskjønne omgivelser og opplevelser innen mat, kraft og kultur. Hotellet ligger idyllisk plassert i den vesle kraftbygda Nesflaten i Suldal kommune med utsikt over Suldalsvatnet.

 

Rovar_kulturhotell_firmaturer

Røvær Kulturhotell – Røvær
Røvær ligger 10 km vest av Haugesund. Her bor 100 personer med stort og smått. Øya har barnehage, skole, sommerkafé, butikk og bedehus. Her vil du kunne finne fred og ro og la livet gå i et litt roligere tempo enn normalt.

 

Sjoberg_firmaturer

Sjøberg Ferie – Østhusvik
Senteret ligger i rolige omgivelser godt skjermet for vær og vind. Dette gir rike muligheter for fiske i farvann og skjærgårdsopplevelser på øyene i nærheten. I området finnes det gode turmuligheter, både for lange spaserturer eller for en tur på sykkelen.

 

HjelmelandSpa_firmaturer

Spa-Hotell Velvære – Hjelmeland
Spa-Hotell Velvære ligger i naturskjønne omgivelser like ved sjøkanten, med fjorden rett utenfor. Deres mål er å tilføre sine gjester smaken på det gode liv og ekte opplevelser.

 

 

Vikinggarden_firmaturer

Vikinggarden Avaldsnes – Bukkøy
Vikinggarden er gjennombygget på grunnlag av arkeologiske funn gjort i Rogaland. Atmosfæriske og tradisjonstro omgivelser gir deg en umiddelbar følelse av å være tilbake i vikingtiden.

 

Fjordbris_Firmaturer_3

Fjordbris Hotell - Østhusvik
Hotellets lokaler er bygget rundt det som var det gamle handelslaget på Østhusvik i Rennesøy kommune. Den gamle butikken og sekkelageret fremstår nå i ny, restaurert drakt og rommer både festsal og konferansefasiliteter.