Sjelden sjanse 14. juli: Kulturcruise til Baroniet

Lørdag 14. juli kan du bli med på en minnerik heldagstur til Baroniet Rosendal i Kvinnherad og oppleve et teaterstykke av William Shakespeare i de rette 1600-talls omgivelser. Grip sjansen, denne turen går bare én gang i året!

Baroniet_web1  Baroniet_web2

Baroniet Rosendal ble opprettet av kong Christian V av Danmark-Norge i 1678, og den praktfulle herregården fra 1665 med sin imponerende rosehage er Skandinavias minste slott. I løpet av vår dagstur til Rosendal får du en sjelden anledning til både å få en flott båttur langs en vakker kyst, en interessant omvisning i Norges eneste baroni. “The Winter’s Tale” byr på sjalusi og glede, hevn og romantikk, tap og funn, anger og oppslukking, og en fantastisk åpenbaring.

Bestilling:

Slik blir dagen
09.00: Avgang fra Skagenkaien i Stavanger
10.15: Avgang fra Kopervik
10.30: Avgang fra Haugesund
12.30: Ankomst Rosendal. Da kan du velge å kose deg med lunsj på herregården eller vandre rundt i den berømte rosehagen med alle sine farger og lukter.
13.30: Teaterstykket “The Winter’s Tale” fremføres på engelsk av The Festival Players Theatre Company fra Storbritannia og varer i to og en halv time, medregnet en halv times pause.
Cirka 16.00: 30-45 minutters omvisning på Baroniet Rosendal
17.30: Retur fra Rosendal
Cirka 21.00: Ankomst Stavanger etter mellomstopper i Haugesund og Kopervik

Pris
Avgang fra Stavanger: 1075 kroner pr. pers.
Avgang fra Kopervik eller Haugesund: 975 kroner pr. pers.

Prisen inkluderer
Sjøreise frem og tilbake med vår moderne, hurtiggående cruisebåt
Wraps og kaffe om bord
Billett til teaterforestillingen
Omvisning på Baroniet Rosendal

Slik bestiller du
Bestilling må gjøres på rodne.no innen 13. juli kl. 12.00.
Rødne Fjord Cruise arrangerer denne sjeldne dagsopplevelsen i samarbeid med Baroniet Rosendal. Skal turen gjennomføres, må minst 15 personer ha meldt seg på.